Ασφαλείς Συναλλαγές Online

Η Alpha Bank σας προσφέρει την υπηρεσία Alpha Web Banking φροντίζοντας συνεχώς για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε συστήματα και διαδικασίες.

Νέες συναλλαγές σε ΑΤΜ και ΚΑΣ

Ενημερωθείτε για τις νέες διαθέσιμες συναλλαγές που μπορείτε να πραγματοποιείτε στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών της Alpha Bank.

 

    Ειδικές τραπεζικές αργίες

Σας ενημερώνουμε ότι η Παρασκευή 3 και η Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 έχουν ορισθεί ως ειδικές τραπεζικές αργίες.

Για το λόγο αυτό:

1. Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση εντολών για πληρωμές (εξόφληση οφειλών) και για μεταφορές προς άλλες τράπεζες με ημερομηνία εκτελέσεως από Παρασκευή 3 έως και Δευτέρα 6 Απριλίου 2015.

2. Από την Παρασκευή 3 έως και τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, οι άμεσες μεταφορές μεταξύ λογαριασμών Alpha Bank θα καταχωρούνται στους λογαριασμούς με ημερομηνία κινήσεως την 7/4/2015.Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων (κωδικό συνδρομητή, μυστικό κωδικό, πρόσθετο κωδικό ασφαλείας) μέσω της αποστολής παραπλανητικών μηνυμάτων (phishing emails). Τα μηνύματα αυτά υποτίθεται ότι έχουν αποσταλεί από την Alpha Bank και προτρέπουν τον παραλήπτη να μεταβεί σε συγκεκριμένη σελίδα που προσομοιώνει την σελίδα του Alpha Web Banking, προκειμένου να γίνει επιστροφή φόρου εισοδήματος ή να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του.
Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όπως αγνοείτε και διαγράφετε αμέσως «ύποπτα» μηνύματα που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία, χωρίς να προβαίνετε σε καμία περαιτέρω ενέργεια.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η Alpha Bank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους μυστικούς κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν.
Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της Τραπέζης στο 801 11 326 00 00 ή στο 210 326 00 00 από κινητό ή το εξωτερικό.

 Συνέχεια